Kniha návštěv

PODĚKOVÁNÍ

SPOLEK HOUBAŘŮ Z MIKULÁŠOVIC.. | 28.09.2014

V SOBOTU 27:9:JSME SE ÚČASTNILI VAŠÍ KRÁSNÉ VÝSTAVY,MOC SE NÁM LÍBILA,JEN SE DIVÍM- ( NÁM,-) ŽE NEVYCHOVÁVÁME DALŠÍ NAŠE NÁSTUPCE-DĚTI.MY JSME ,UDĚLALI JSME JEN PÁR PŘEDNÁŠEK VE ŠKOLE A TÍM TO KONČÍ.JAK JE TO U VÁS ?? TAKÉ NEVIDÍM ŽÁDNÝ PŘÍSPĚVEK JESTLI PRACUJETE I S DĚTMI..NEMÁME ZKUŠENOSTI CO TO OBNÁŠÍ-VÍM JE TO VELKÁ ODPOVĚDNOST,ALE MAJÍ U VÁS ZÁJEM ??POZDRAVUJI ZA SPOLEK VŠECHNY CO BYLI PŘÍTOMNÍ A ZASE NĚKDY..LÍDA VONDRÁČKOVÁ

Výstava hub

Milan Vébr | 22.09.2014

Dobrý den - Ahoj Harry, kdy bude letošní výstava 2014 ?

Zdravím Šluknovské!

Tony | 27.12.2011

Především bratra Harryho a vzpomínám na naše společné debaty. Je fajn, že stále fungujete!
Jarda Čáp, Brno

Re: Zdravím Šluknovské!

Vytek | 28.12.2011

Zdravíme do Brna, obzvláště Harry:-)))

Poradna...

Tonda.Houba | 27.12.2011

Při návštěvě na letošní podzimní výstavě jsme hovořili o houbařské poradně, kterou provozujete na náměstí v prostorách spořitelny. Bohužel, informaci jsem neudržel celou a vypadlo mi, v kterém ročním období, který den a čas je v běhu. Stálo by určitě za to, příležitostně to nějak samostatně zmínit na vašich pěkných stránkách.

Re: Poradna...

Vytek | 28.12.2011

Děkuji za pochvalu a upozornění. Poradna je otevřena každou sobotu a neděli od 11:00 do 13:00 v období červen - říjen. V příštím roce možná dojde ke změně. Až bude informace aktuální ihned vyvěsíme:-)))

Přidat nový příspěvek